05 de desembre 2012

Cursa de Muntanya de les Roques. Horta de Sant Joan. 25 novembre 2.012

El passat dia 25 de novembre va tenir lloc la Cursa de Muntanya de les Roques a la localitat d'Horta de Sant Joan, prova que tancava el Circuit de Curses de Muntanya de Tarragona.
Aquesta cursa comptava amb la participació de més de 200 corredors, entre els quals hi era en Javi Delgado, atleta del Spiridon Team que també forma part del CE Fondistes Vilassar de Dalt. El circuit, de 24 kms i 3.600 m de desnivells totals acumulats, va resultar molt dur i exigent, un autèntic trenca cames demoledor.
A poc de començar el nostre company ja es trobava al grup capdavanter i amb una bona progressió de ritme va acabar per col.locarse en primera posició, lloc que va saber mantenir fin arribar de manera brillant a meta.
En la categoria femenina es va imposar la Cathelijne Debats, amb una marca de 2h 49m 36s.

Javi, sempre ocupant les primeres posicions.

Javi en una de les baixades més tècniques de la cursa.

A més, amb els punts aconseguits en aquesta cursa, va poder acabar com a 3er classificat del Circuit de Curses de Muntanya de Tarragona, tot i que només va participar en 9 de les 21 proves d'aquest exigent circuit.

Javi també va fer podi al Circuit de Curses de Muntanya de Tarragona.

Aquest va ser el resultat del nostre company:

2:27:03  Javi Delgado 1er classificat y guanyador de la cursa i 3er  classificat al Circuit de Curses de Muntanya de Tarragona.