01 de desembre 2012

5 Milles Nocturnes de Cerdanyola. 24 novembre 2.012

El passat dissabte 24 de novembre es va disputar la 26ena edició de les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola del Vallès, amb la participació de més de 1.000 corredors i la presència d'un dels nostres atletes del CE Fondistes Vilassar de Dalt, en Rob Lunn, un dels nous fitxatges d'aquesta temporada.
Amb un circuit de 2 voltes pels carrers de Cerdanyola del Vallès, el recorregut va ser molt exigent, un autèntic trenca cames, segons van explicar els corredors en acabar.
Rob va intentar mantenir un ritme constant però el continu canvi de ritme imposat per les característiques del circuit, amb moltes petites pujades, li va fer perdre segons en aquests punts.
De totes maneres la seva participació va ser molt bona, acabant entre els 100 primers de la classificació (lloc 98).

Rob, de negre, en un instant de la cursa nocturna.

Al capdavant de la cursa es van imposar Abderrahim el Jaafari amb 24m 36s, i Inna Lebedieva amb 29m 43s.