29 de juliol 2012

Mitja Marató per Relleus de Mataró. 14 juliol 2.012

El passat 14 de juliol va tenir lloc a Mataró la tradicional Cursa per Relleus, en format de mitja marató i amb equips de 3 components, amb una distància per cada corredor de 7 kms.Es van aplegar a la capital del Maresme un total de 189 equips. Tot i que el nostre Club no va participar com equip, 2 dels nostres corredors sí que van ser presents en aquesta particular reunió atlètica.

Aquests van ser els resultats dels nostres companys:
Karli Puig, lloc 85è de 555 atletes amb 27 minuts 20 segons, integrant de l'equip Mindundis Team, lloc 20è de la general i 4rt de la categoria amb un temps total de 1h 20m 59s.
Pepe Cros, lloc 416è de 555 atletes amb 34 minuts 36 segons, integrant de l'equip Corredors.cat Tri Pirats, lloc 95è de la general amb un temps total de 1h 36m 07s.

Karli, en un dels pasos per la línia de meta.