02 de juny 2012

2ª Caminada Popular de Vilassar de Dalt

Organitzat per l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer- Oncolliga, i amb la col.laboració del nostre Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt, el passat dia 20 de maig va tenir lloc un acte esportiu i benèfic per recaptar fons destinats a aquesta associació.
Per 2n any consecutiu vam col.laborar en l'organització d'aquesta simpàtica caminada familiar, posant a disposició d'Oncolliga els mitjans humans i materials que tenim, organitzant la sortida i arribada, preparant el recorregut, amb traçat suau pels carrers del poble,  inclús fent un sorteig de material esportiu per incrementar les vendes  a banda dels tickets de participació i samarretes.
El dia però no es presentava favorable, amb un seguit de tempestes durant tota la matinada. Finalment una treva climatològica va permetre donar la sortida a prop de 350 valents que no van voler perdre's aquesta passejada de gairebé 6 kms pels carrers de Vilassar de Dalt amb esmorzar final a la Plaça de la Vila i l'esmentat sorteig de regals obsequi del nostre Club.
A destacar sobre tot l'èxit de participació ciutadana, un cop més van voler ser generosos amb aquesta importantíssima causa. Gràcies a tots.

 Moment de la sortida, amb les Pistes Municipals d'Atletisme plenes d'aigua i els 350 caminadors iniciant el recorregut.

 Els primers en arribar a la Plaça de la Vila, passant sota l'inflable del CE Farra-O.

Alguns es mostraven així de satisfets després de recorrer els prop de 6 kms.

A la dreta, Jordi i Jaume, representants del CE Fondistes Vilassar de Dalt.

Aspecte de la Plaça de la Vila, amb els caminadors solidaris vestits amb la samarreta vermella d'aquesta edició, gaudint de l'esmorzar preparat pels voluntaris d'Oncolliga.
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com