16 de març 2012

Mitja Marató de Montornès del Vallès. 11 març 2.012

El passat diumenge es va celebrar la ja multitudinària Mitja Marató de Montornès del Vallès, que any rere any va escalant posicions dins del calendari de mitges maratons, no només de Catalunya sinó també a nivell de tot l'Estat. Amb 5.000 inscrits entre la mitja marató i la cursa de 5 kms, i més de 3.000 atletes arribats a la meta de la mitja, Montornès es consolida al 3er lloc  de les mitges maratons de Catalunya, un èxit que premia la bona feina dels seus organitzadors.

El dia va acompanyar als atletes al llarg del recorregut pels carrers de Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca del Vallès, i per les carreteres de la Vall  del Mogent que uneixen aquestes localitats. Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi va participar l'Albert Vives, vestint aquest cop la samarreta blanca de la Fundació Rett.
L'Albert, en plena preparació per la Marató de Barcelona, va aconseguir portar un ritme molt constant i controlat de cara a la marató.
La prova, molt emocionant en sí, va ser guanyada per l'atleta marroquí Otmane Btaimi amb poc més de 66 minuts (1h 6m 33s), guanyant a l'esprint al seu compatriota Samir Ait Bouychamane per només 1 segon de marge.

L'Albert Vives, vestint aquest cop la samarreta blanca de la Fundació Rett, entrant a meta.