04 de març 2012

Mitja Marató de Barcelona. 26 febrer 2.012

El passat diumenge 26 de febrer es va celebrar la Mitja Marató de Barcelona, amb milers de corredors omplint els carrers de la capital catalana. Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi van participar l'Albert Vives, l'Albert Torres, Diego Garcia i Dolors Sala.
Amb un perfil molt planer aquesta cursa acostuma a ser molt i molt ràpida. Tots els participants ho saben i per això des del mateix moment de la sortida el ritme és altíssim.

Milers de participants a la Mitja Marató de Barcelona, amb un bon elenco d'atletes internacionals com ara el doble campió del món de marató, el kenià Abel Kirui..

La cursa va ser molt ràpida tal i com estava previst. Al capdavant de la prova, el kenià i doble campió del món de marató, Abel Kirui, va pulveritzar el rècord de la cursa, parant el crono una mica per sobre dels 60 minuts, 1h 00m 28s, una gran marca sense dubte. Pel que fa els nostres atletes, el ritme elevadíssim del capdavant es va traslladar a tots els sectors de la cursa, aconseguint molt bones marques en general, destacant sobre tot la millor marca personal aconseguida per Albert Torres en aquesta distància i la vuitena posició en la seva categoria de la Dolors. Lamentar però la lesió d'en Diego, qui va haver de retirar-se de la competició i al qui desitgem una ràpida recuperació.

Albert Torres, de negre i a molt bon ritme, saludant al seu pas.