04 de març 2012

Cabrilenca. 26 febrer 2.012


El passat diumenge es va celebrar a la localitat veïna de Cabrils la cursa-caminada "Cabrilenca, Camines ò corres?" Dins de la prova cada participant podia triar el recorregut més apropiat per les seves condicions físiques. 3 dels nostres corredors van participar en el format de cursa llarga, de 18 kms.

 Fran, Bruno i Paco, acompanyats de Loli, els nostres representants a la Cabrilenca.

La sortida es va donar de manera esglaonada, amb corredors i caminadors barrejats, però de seguida, encara pels carrers de Cabrils, els corredors van anant ocupant els primers llocs de la cursa.
El recorregut oferia un perfil molt tècnic, amb una primera baixada prou coneguda entre els atletes de la zona, des de les Planes de Cabrils al Torrent de la Font Picant.
Paco de seguida es va posicionar entre els primers corredors mentre que Bruno i Fran anaven al grup intermig, però consolidant de mica en mica les seves posicions.

Bruno, de blanc, pujant per Marques Blanques al Castell de Burriac.

Després de pujar a Burriac per Marques Blanques, pot ser el corriol més dur de tots els qu'hi pugen, la cursa es va anar estirant al llarg dels corriols dels termes d'Argentona i Òrrius, fins arribar a Coll de Porc, des de on es va arribar a meta sempre a travès de pista forestal, fet que va propiciar l'estirada de cames per part de tots els corredors en la baixada final.
En un ambient festiu de caminada, els participants van anar arribant a la línia de meta.

Aquests van ser els resultats dels nostres companys:
1:50:00 Paco del Moral
2:34:20 Fran Izquierdo
2:37:30 Bruno Puighermanal

Moltes felicitats a tots.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com