05 de setembre 2010

Burriac Atac! Vilassar de Mar. 4 setembre 2.010.

Bona actuació dels representants del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt a la cursa de muntanya Burriac Atac! una de les curses més destacades del calendari d'estiu.
Amb un recorregut de 18 kms pels corriols i trialeres dels voltants de Burriac, i 1.600 m de desnivell total acumulat, la cursa va comptar amb 670 participants entre ells els nostres companys Karli i Fran.
La cursa va començar a les 21:45 hores donant-li aquest fet un plus de singularitat i dificultat al mig dels boscos de la Serra de Marina
.

Karli i Fran, moments abans de començar la cursa a Vilassar de Mar.

.

Els nostres corredors van prendre bones posicions de sortida, intentant mantenir-se cadascú al seu lloc en cada tram, en les fortes pujades i en les tècniques i perilloses baixades sense cap entrebanc important.

Així, van arribar a la meta de la Platja de Cabrera de Mar satisfets amb la seva participació.