02 de desembre 2009

Open Jean Bouin. Barcelona. 29 novembre 09

Com cada any, l'últim diumenge de novembre es va celebrar a Barcelona la Cursa Jean Bouin, que té l'honor de ser la cursa més antiga de tot l'Estat. La modalitat Open, de 10 kms de recorregut i oberta als corredors populars, va comptar amb la presència de més de 6.000 atletes, 2 dels quals del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt, en Fran Izquierdo i en Jotaeme Fernández. Llàstima que en Karli Puig no va poder participar finalment a causa de les lesions que va patir uns dies abans a causa d'un accident.
.

.
En un ambient de festa atlètica als voltants de les avingudes Mª Cristina i Rius i Taulet es va donar la sortida, molt ràpida, de seguida baixant pel Carrer Lleida i anar a buscar la Gran Via de la capital catalana, gaudint els atletes d'un matí fresc i sense vent, ideal per a la pràctica esportiva.
.
.
Els nostres corredors, que debutaven aquesta nova temporada en aquesta cursa, van anar controlant els seus ritmes, guardant-se forces pels últims quilòmetres, de pujada per l'Avinguda del Paral.lel i el Carrer Lleida, fins entrar finalment en meta fent bones marques, inclús en Jotaeme es va quedar a pocs segons de fer millor marca personal, esperem que a la propera ho aconsegueixi.
La cursa va ser guanyada per l'atleta èlit Roger Roca, amb un temps de 31m 31s.
.
.
Els nostres corredors van obtenir aquests resultats:
0:44:22 Jotaeme Fernández
0:45:27 Fran Izquierdo
Moltes felicitats.



Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com