11 de desembre 2009

Mitja Marató de Mataró. 06 desembre 09.

El passat diumenge 6 de desembre es va celebrar la Mitja Marató de Mataró amb la participació de 5 dels nostres atletes, Dolors, Paco, Karli, Jordi i Pepe.
La mitja de Mataró és molt ràpida al seu començament, amb sortida a la zona del Parc Central de la capital del Maresme, baixant cap a la zona del Port i el Passeig Marítim, on s'ha de fer gran part del recorregut.
Amb molt bon temps i bona temperatura els corredors només es van trobar amb el vent en contra en el moment de girar a la rotonda d'enllaç de la C-60 amb la N-II, prop de Llavaneres, havent de soportar aquest entrabanc fins a tornar a girar cap al Nord a la fàbrica d'un dels patrocinadors de la cursa al polígon del Rengle.
.

Karli, 201, passant per la zona del Port de Mataró.
.
La famosa i dura pujada per la Riera de Sant Simó al penúltim km va posar el punt final de la mitja que més a prop tenim.
A destacar la cursa de Paco del Moral, el millor dels nostres aquest dia, i les classificacions generals de la lliga i la copa, després d'aquesta cursa encapçalades clarament per Karli Puig, virtual guanyador d'aquests dos trofeus, així com de la Dolors Sala en dones, clarament destacada. (Consulteu els quadres de les classificacions a la columna de la dreta).
Esperem però que l'any vinent hagi crescut el nombre de corredors inscrits del nostre club.

Aquests han sigut els resultats dels nostres companys:

1:27:11 Paco del Moral
1:31:37 Karli Puig
1:43:24 Jordi Tierz
1:45:17 Dolors Sala
1:50:35 Pepe Cros

Ànims a tots.
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com