25 de març 2014

23.03.2014 Punktrail Sallent



El passat diumenge 23 de març es va celebrar a Sallent una nova edició de la Punktrail de Sallent; una cursa de muntanya amb dos recorreguts sense classificació i totalment gratuïta! Es tracta d´una barreja entre cursa de muntanya i trobada punky, caracteritzada per les rastes dels organitzadors i perque a cada avituallament hi ha cervesa!

La sortida

A la sortida, cares conegudes, com la del periodista Arcadi Alibés, qui finalment no va poder córrer per culpa d’una tendinitis. I després de la cursa, sorteig de regals i botifarrada per tothom. Difícil imaginar avui en dia una cursa gratuïta ben organitzada, amb avituallaments ben assortits i fins i tot regals per als participants. El secret? Ens respon el Jordi, l’ànima darrere d’aquesta aventura: “Sallent és un poble petit, ens coneixem tots i la gent del poble ens ajudem els uns als altres”.

Dos fondistes no es van voler perdre aquesta cursa, en José Borrego i en Xavi Guitarte. José ens comentava el següent:: "Només dos paraules: IM-PRESIONANT!!!"
Enhorabona als dos!

4:10:00 30km José Borrego
2:51:14 22km Xavi Guitarte

Jose i Xavi abans de sortir
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com