18 de març 2014

16.03.2014 Cursa d´Ullastrell



El passat diumenge es va disputar la 3ª edició de la Cursa de Muntanya d´Ullastrell, amb la participació de gairebé 450 participants sobre un recorregut de 10 km aproximadament i 300 metres de desnivell. El guanyadors de la prova foren Dani Cuartero amb un temps de 44 minuts i 36 segons i Estela Chavez, en categoria femenina, amb un temps de 50 minuts i 23 segons.

Primers metres

Destacar el gran paper que va protagonitzar un membre del nostre club, l´Aitor Fernández, que va quedar en la tercera posició de la categoria sub 23 (i 35è de la general) amb un temps de 00:53:26.Aitor ens feia aquesta valoració sobre com li havia anat la cursa: "A les 10 del matí s'ha donat el tret de sortida i hem iniciat el recorregut. A priori la cursa ha anat separant-se gràcies a una recta força llarga durant el primer km.
El ritme anava a més, en moments fins i tot he corregut per sota de 3, fet que m'ha fet replantejar-me reduïr una mica. Un cop passat el primer avituallament, hem arribat a la zona complicada i dura del recorregut, la famosa "U" d'Ullastrell. Un inici amb una baixada molt forta fins arribar a creuar un riu saltant entre les pedres,  i seguit d'una pujada amb força desnivell fins arribar a meta.
Al final, molt bones sensacions per ser la primera cursa de muntanya i content per la 3a posició sub-23."
Enhorabona Aitor!

0:53:26 p35 Aitor Fernández (3er sub 23)

Aitor amb la copa com a tercer sub-23

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com