10 de febrer 2014

9.2.2014 Mitja Marató Colomenca

El passat diumenge 9 de febrer es va celebrar a Santa Coloma de Gramanet la 2ª edició de la Mitja Marató Colomenca. La prova va ser dominada pel corredor de Ríos Running de Les Franqueses Miki Solé, que va establir un temps d´ 01:14:29 en completar els 21km. El vàren acompanyar al podi, Hassanamin Jouadi (01:15:49) i Toni Flores (01:15:59). Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora fou Degitu Jebsa amb un temps de 01:22:09, seguida de Laura Fernández (01:35:09) i Paula Cavalieri (01:36:33).

Corredors pels carrers de Santa Coloma

D´entre els 340 participants, dos fondistes vàren ser presents: l´Ángel Lamas, que va tenir una destacada actuació acabant en la 14ª posició de la general amb un temps de 01:22:22, i l´Albert Vives que va quedar en la posició 251 amb un temps de 01:52:24.