22 de febrer 2014

16.02.2014 Hivernal Campdevànol

El passat 16 de febrer es va celebrar la 3ª edició de la Hivernal de Campdevànol, prova puntuable pel campionat del Ripollès de curses de muntanya i que en aquesta edició va aplegar a prop de 650 participants. Les tres distàncies programades (12,21 i 42km) recorrien camins i corriols de la serralada de Montgrony i ascendien alguns cims com La Cuvil, el Costa Pubilla, l´Emperadora o el Pedrapicada, que per l´època de l´any en que es celebrava la prova, estàven totalment nevats, fet que va provocar que la distància Marató fos escursada a 32km.

Primers km

El gran triomfador del dia va ser el corredor del C.E. Ripoll Marc Carós, que s´endugué la victòria en la Marató amb un temps de 03:26:19; en categoria femenina la guanyadora indiscutible fou Núria Picas amb un temps de 03:41:00. En la mitja marató, el guanyadors foren Josep Viñas (01:46:04) i Alba Segura; i pel que fa a la cursa de 12km, Eric Moya i Maria Sau s´emportaren la victòria.

El guanyador Marc Carós

En aquesta cursa un representant del nostre club, en Jordi Lecina, que va quedar en una meritòria 25ª posició de la general (18ª en sènior) amb un temps de 02:06:54. Jordi destacava l´alt nivell de participació així com la gran quantitat d´aigua i fang que s´hi va trobar.