08 de gener 2014

31.12.2013 Sant Silvestre Night Trail Mataró


Més de 200 corredors i corredores van participar a la Sant Silvestre Night Trial organitzada pel  Club de Muntanya Horitzons en col•laboració amb la fundació Maresme el passat 31 de desembre.El recorregut constava de 12km i 850 metres de desnviell positiu.


Una cursa, que tenia objectius esportius però que també es va viure com una festa de la solidaritat, tenint en compte que el 50% dels beneficis de les inscripcions es van destinar a les tasques que està duent a terme la fundació Maresme, en favor de les persones discapacitades.

La sortida

Els primers noms que van aconseguir pujar al podi van ser, en categoria masculina Javi Delgado (Spiridon Team/C:E Fondistes Vilassar de Dalt), amb un temps de 50 minuts i en femenina Anaïs Rivas, aturant el cronòmetre en 1 hora i dos minuts. Segon va ser Roger Tarrés, vencedor de la primera edició de la Sant Silvestre Night Trail de Mataró mentre que el podi masculí el va completar Alberto Herrero. A nivell femení, segona va ser Neus Balaguer i tercera Sheila Brillas.

Del C.E. Fondistes Vilassar de Dalt, a part del vencedor de la prova Javi Delgado, van ser-hi presents l´Ángel Lamas i en Jordi Lecina, els quals també van tenir també una actuació destacada, quedant en les posicions 10ª i 9ª respectivament.
Enhorabona nois!

0:50:19 p1 Javi Delgado
0:58:18 p9 Jordi Lecina
0:58:32 p10 Ángel Lamas

Ángel Lamas in action

El podi, amb Javi com a guanyador de la prova

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com