21 de gener 2014

19.01.2014 Marató Costa Daurada

Pedro Ortega (2:38:13), del Club Atletisme Tarragona, va guanyar la Marató Costa Daurada Tarragona 2017. La primera dona en entrar a meta va ser Mireia Sosa (2:57:34),del Runnersworld.
El 2on classificat va ser Hugo Figueras de Cervera, el guanyador l'any passat, i el tercer lloc va ser per Ferran De Torres, del Runners.
La cursa va treure al carrer uns 1.100 inscrits. A més, es van mobilitzar més de 340 efectius humans entre policia portuària, Urbana i Mossos, Voluntaris de Tarragona 2017 i personal sanitari. Per primera vegada es va dur a terme una iniciativa pionera a les Maratons. Dos metges van fer el recorregut amb una motxilla amb desfibril·ladors.

Els corredors pels carrers de Tarragona

A banda del circuit de 42 quilòmetres, en va haver-hi un altre de 10 que, a l’alçada de la platja del Miracle es va desviar per completar l’itinerari més curt.

Un fondista va ser-hi present, en José Borrego, que va quedar en la posició 96 de la general amb un temps de 03:20:10.