21 d’octubre 2013

20.10.2013 Marató del Mediterrani

El passat diumenge 20 d´octubre es va disputar la 9ª edició de la Marató del Mediterrani, el circuit de la qual discorria per sòl urbà entre les poblacions de Castelldefels i Gavà. En aquesta ocasió els participants varen poder triar entre tres distàncies: 10km, 21km i 42km(per equips).

Corredors en plena cursa

En la mitja marató d´entre els 1815 participants, el guanyador fou Otmane Btaimi amb un temps final de 01:07:58; i en categoria femenina, fou Hasna Bahom qui s´endugué la victòria amb un temps de 01:20:06.

En la distància 10km, d´entre els 1947 participants, el vencedor fou Nacho Cáceres parant el crono en 00:31:17, pels 00:36:56 de la vencedora en categoria femenina, Inna Lebedieva.

En el format Marató per equips, el millor temps fou per la parella del Club Fondistes del Penedès, Blas Herrera i Albert Moreno amb un temps final de 02:47:26.

Corredors durant la cursa

Destacar la presència de dos membres del nostre club, en David Ribas que va emprar un temps de 01:40:55 per completar la Mitja Marató quedant en la posició 460 de la general; i la Carme Rueda, que va participar a la marató per parelles mixtes, amb un temps de 02:04:39, quedant en la posició 21.  David, que s´estrenava en la seva primera mitja en asfalt, es mostrava content pel resultat tot i haver patit bastant entre el km 17 i 19.