09 d’octubre 2013

06.10.2013 Marató i Mitja Marató del Parc de Collserola

El passat diumenge 6 d’octubre, coincidint amb el primer diumenge del mes, com cada any, l´Unió Excursionista de Catalunya d’Horta va organitzar aquestes dues proves, la Marató i la Mitja Marató del Parc de Collserola

L'Itinerari Marató seguia un circuit de 42,195 km i el de la Mitja, de 21 km aproximadament, que transcorrien per pistes i corriols de la Serra de Collserola, una veritable illa verda d’unes 8.000 ha situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d’una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània. Tant la sortida com l´arribada es feia des del Velòdrom d´Horta (Barcelona) i va comptar amb una participació aproximada de 700 corredors.

Trànsit als primers metres

Corredors durant la cursa

El guanyador de la Marató fou Isaac Duarte amb un temps final de 03:18:36; i en categoria femenina, fou Helena Olson qui s´endugué la victòria final amb un temps final de 04:24:47.

En el format Mitja Marató, Pere Ocaña s´enfilà fins el graó més alt del podi amb un temps de 01:34:19, pels 01:52:24 de la guanyadora en categoria femenina, Encarna Viñas.

En aquesta prova, dos representants del nostre club, en Xavi Guitarte i en José Borrego que van disputar la Marató, quedant en les posicions 130 i 39 de la general i establint uns temps de 04:47:10 i 04:09:18 respectivament.