09 d’octubre 2013

06.10.2013 Garmin Barcelona Triathlon

5300 triatletes es van donar cita aquest diumenge a Barcelona per competir en la que és ja la tercera triatló amb més participació de tot Europa, per darrere de Londres i Hamburg. En ella els participants, de tot tipus de nivell, es donen cita competint en tres distàncies diferents: Olímpica (1500 nadant, 40km bici i 10km corrents) Sprint (750/20/5) o Super Sprint (400/10/2,5).

El guanyador en categoria olímpica fou Mario Mola amb un temps final de 01:46:59, tancant així una sensacional temporada 2013 aconseguint per primera vegada en la seva carrera la victòria a la Garmin Barcelona Triathlon; després d'haver ocupat la segona posició en les dues últimes edicions de la prova, el mallorquí va imposar la seva condició de favorit en un any en què va aconseguir ser tercer classificat tant al Mundial de Londres com al Campionat d'Europa.

El guanyador Mola arribant a meta.

En categoria femenina, la britànica Jodie Stimpson, actual Sub-Campiona Mundial, va guanyar amb autoritat la prova tot i que no va ser fins a l'últim quilòmetre de la cursa a peu quan va clavar el definitiu cop; 01:54:29 per Stimpson.

Tots a l´aigua!

En aquesta prova, un únic representant del nostre club, l´Òscar Gutiérrez, que va quedar en la posició 1623 de la distància olímpica amb un temps final de 02:48:25 (36:23 swim/6:09 TR1/01:10:12 Bike/4:45 TR2/ 50:58 Run).