03 de setembre 2013

28.07.2013 Cursa Popular de les Santes de Mataró

  
La XXXV Cursa Popular de Les Santes va reunir el passat 28 de juliol a 2.500 corredors en el punt de sortida. Aquesta ha estat la xifra més alta que s’ha enregistrat mai. L’any passat hi van participar 2.000 persones i en aquesta edició es va posar el límit en 500 dorsals més.  

  Els guanyadors absoluts, amb un temps de 17’58”, van ser Yousef Taussi i Ibrahim Ezaidouni. En dones, la primera en creuar la línia de meta fou Laura Pelegrí, amb un temps de 22’19”.

 La prova, que va començar a les 9.30 h des del Parc Central i tenia un recorregut de 5 km, transcorria pels següents carrers: carrer dels Pirineus, Camí de la Geganta, carrer de Melcior de Palau, carrer de Jaume Isern, carrer de Tetuán, carrer d’Iluro, carrer de la Cooperativa, carrer dels Germans Thos i Codina, avinguda de Jaume Recoder, Camí Ral, carrer de l'Hospital, carrer de Sant Bonaventura, El Rierot, carrer de Mata, Ronda Alfons X el Savi, plaça d’Espanya, avinguda del Corregiment i arribada de nou al Parc Central.

Instants abans de la sortida

 Entre els participants, un representant del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt, en Karli Puig que va completar el recorregut amb un temps de 20:29 a una mitja de 3:53/km. Karli ens resaltava la forta xafogor que va patir durant tota la prova.
Enhorabona Karli!

00:20:29 Karli Puig

 En Karli pels carrers de Mataró

En karli en acció


Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com