25 de juliol 2013

21.07.2013 Zumaia Flysch Trail

La Copa d'Espanya de Curses de Muntanya va viure aquest diumenge la tercera prova puntuable de les quatre que consta, amb la celebració de la Zumaia Flysch Trail, que per segon any consecutiu formava part del calendari oficial confeccionat per la FEDME amb un circuit de 31,2 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu acumulat.

El track de la cursa

A la cita basca, la nota predominant va ser la falta dels corredors nacionals més forts, pel que el podi va estar format per corredors menys habituals en les proves del màxim nivell nacional. La victòria en la categoria masculina va ser per a Javier Crespo, que va parar el crono en 2h20´; en categoria fèmines, s´imposà Leire Agirrezabala amb un temps de 2h54´.

Javi pressionant a un adversari

En representació del C.E Fondistes Vilassar de Dalt, com ve sent habitual a la Copa, en Javi Delgado (Spiridon Team) que va quedar en una meritòria 22ª posició de la general amb un temps de 02:41:17; en acabar, Javi va destacar de la cursa: " El fuerte calor convirtió la carrera en un infierno, pero al final todos llegamos!". Destacar que a falta d´una prova per disputar, Javi ocupa la 13ª posició de la classificació general del campionat. Enhorabona Javi!

02:41:17 Javi Delgado p22