11 de juny 2013

08.06.2013 Les Ànimes del Purgatori



El passat dissabte 8 de juny es va celebrar a Aiguafreda la 3ª edició de la Cursa nocturna Les Ànimes del Purgatori, prova puntuable, una vegada més, per la Challenge Catalana de Curses Nocturnes de Muntanya de la qual formen part, la passada Cursa dels Mussols i la Burriac Atac, que s’ha de disputar el proper 7 de setembre.

L’edició d´enguany comptava amb un recorregut de 18km i 950 metres de desnivell positiu, 3 km més que en l´edició anterior, tot passant per la clàssica pujada al Purgatori, on en 2 km es salven gairebé 400 metres de desnivell positiu.

 El recorregut

El perfil de la cursa

 Dels gairebé 400 “runners” s’imposà Andreu de Mas (Xeflis/Tribike) amb un temps de 01:28:24 i en categoria fèmines, fou la manresana Teresa Forn (Diedre), amb un temps de 01:56:36, qui s’endugué la victòria.


Tothom preparat per la sortida  

Nombrosa va ser la representació del nostre club, fins a sis integrants es van desplaçar a Aiguafreda: Karli Puig, Rob Lunn, JM Fernández, Joan Sala, Cesc Sabio i Jordi Huertas, amb diferents sorts entre ells.

Jordi, Rob, JM, Cesc, Joan i Karli abans de la sortida

  En Joan Sala, que ja venia “tocat”, es va veure obligat a l’abandó al km 4´5 amb una forta sobrecàrrega al bessó i en Jordi Huertas que, tot i completar la cursa, va patir fortes “rampes” al bessó esquerra que el van obligar a baixar caminant gran part de la baixada. En JM es mostrava molt content amb el seu resultat, aconseguint rebaixar el seu crono respecte l´edició passada en gairebé mitja hora! En Rob Lunn, qui s´estrenava en curses nocturnes de muntanya, es mostrava molt content per l’experiència i feia una grandíssima cursa, sent el millor fondista de tots. En Karli Puig, tot i tenir males sensacions, va establir un temps de 01:56:02 i en Cesc Sabio, comentava que havia gaudit molt del recorregut d’una cursa que li encanta disputar.
Enhorabona a tots!

01:53:36 posició 48 Rob Lunn
01:56:02 posició 61 Karli Puig
01:57:25 posició 68 Cesc Sabio
02:07:42 posició 125 JM Fernández

02:30:29 posició 235 Jordi Huertas

Jm i Jordi durant els primers km de la cursa

 Rob arribant a meta

 En Karli arribant a meta rebent la salutació d´en Joan

 En Cesc arribant a meta

En Joan Sala pujant al principi de la cursa
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com