07 de juny 2013

01.06.2013 Caminada Premià de Mar-Montserrat


  El passat cap de setmana es va cel.lebrar la XXXII edició de la Caminada Premià de Mar - Montserrat, travessa de caire no competitiu on l’únic objectiu era passar una bona estona amb amics i companys de fatigues i si pot ser, arribar a la Muntanya Sagrada desprès de caminar el 63 km...

  Per part del nostre Club varen formar hi part en  Diego, Bruno, Joan Sala, Cesc Sabio i Karli, tots ells amb la samarreta de Vilatrail, menys en Cesc que duia la de l’organització.


El monestir de Montserrat

  A les 16:30 del dissabte es donava la sortida i tothom en marxa, esperava una pallissa passant per Font de Cera, Martorelles, Santiga, Sabadell, on varem sopar, Terrassa, Torre Blanca, Vacarisses, Monistrol i finalment la darrera pujada fins al monestir per el Camí dels tres Quarts...

Vistes espectaculars de Montserrat

  Diumenge al matí, amb els primers raigs de Sol, començaven a arribar els nostres companys. Hem de destacar que tots els integrants del club varen aconseguir arribar a Montserrat amb un somriure d’orella a orella. Al no ser una travessa competitiva, cadascú va optar per fer-la al seu gust i sense lluitar en cap moment per veure en quina posició arribaven.


Des de Fondistes Vilassar de Dalt volem agrair i felicitar a la organització d’aquest event per la perfecte organització i l’excel·lent tracte rebut durant tota la Caminada.

Joan, Cesc, Karli, Diego i Bruno 
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com