28 de maig 2013

26.05.2013 Travessa del Montseny 2013



El passat diumenge 26 de maig es va celebrar la 38ª Travessa del Montseny, marxa excursionista de  resistència que es realitza al massís del Montseny, organitzada per Caminàires de Vilamajor, amb la col·laboració de Taula de Joves Comtal. En l´edició d´enguany, també era puntuable per la Copa Catalana de Marxes de Resistència que la FEEC organitza.

El recorregut constava d´uns 47 km i 5200 metres de desnivell acumulat, i discorria per llocs tant emblemàtics com el cim del Matagalls, Les Agudes o el Turó de l´Home.



El caire familiar i tradicional de la marxa, juntament amb l’esperit humà dels organitzadors i col·laboradors habituals feien que a la Travessa del Montseny els participants gaudissin de la muntanya, tot buscant la superació personal sense fomentar la competitivitat. Per això tots els participants van rebre el millor tracte i tots aquells que van aconseguir acabar-la dins del límit horari (13 hores) eren mereixedors del mateix premi; entre tots ells, una companya del nostre Club, la Carme Rueda.
Enhorabona Carme!

 Els participants en algun punt del recorregut

Vistes espectaculars com aquesta varen poder ser gaudides pels participants
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com