10 d’abril 2013

17.02.2013. Mitja Marató de Benicàssim

El passat 17 de febrer de 2013 es disputà La Mitja Marató Internacional de Benicàssim, organitzada pel grup”42 y pico” i recolzada pel propi Ajuntament i per la Federació Espanyola d´Atletisme, va tenir una participació de gairebé 1000 participants que farien front els 21,097 km que l´organització havia preparat.

El vencedor de la prova va ser Abdelhadi Habassa amb un temps d´ 1 hora 8 minuts i 2 segons i en la categoria de dones, María José Pueyo Berga amb un temps d´ 1 hora 15 minuts i 11 segons.

Pel que fa a la representació del C.E. Fondistes de Vilassar de Dalt, un únic representant, en Rob Lunn que va quedar en una meritòria 140ª posició amb un temps final d´ 1 hora 27 minuts i 43 segons. Enhorabona Rob!!