06 de gener 2013

Cursa dels Nassos. Barcelona. 31 desembre 2.012

10.000 corredors van participar en la Cursa dels Nassos, 2ª cursa de Sant Silvestre més multitudinària de l'Estat després de la Vallecana, que va tenir lloc aquest passat dia de Cap d'Any a la capital catalana.
Amb un recorregut molt pla pels sectors de la Vila Olímpica i el Poblenou de Barcelona, els corredors van poder gaudir un any més d'una magnífica cursa, divertida i ràpida, per posar-hi la cirereta atlètica a l'any 2.012.

Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi van participar Javi Delgado i Carlos Martín, atletes del Spiridon Team que també formen part de la nostra entitat.
L'atleta barceloní Carles Castillejo va guanyar per 4ª vegada, aconseguint nou rècord personal en aquesta prova, amb una marca de 28m i 29s. La corredora Lídia Rodríguez per la seva banda també va repetir victòria als Nassos, fent una marca de 33m i 19s.
Destacar la millor marca personal aconseguida també per Javi Delgado, qui va firmar una impressionant cursa, aconseguint també d'aquesta manera la millor marca en 10 kms entre tots els corredors del nostre Club.