26 de setembre 2012

Ruta X Ermites. 22 setembre 2.012

El passat dissabte 22 de setembre va tenir lloc a la localitat de Begues la 3ª edició de la Ruta de les X Ermites, organitzada de manera impecable pel CE Torrellenc, amb un recorregut de 52 km i 4.000 m de desnivells totals acumulats.
Prop de 500 corredors no es van voler perdre aquesta cursa circular que té la particularitat de recorrer 10 ermites pels voltants de Torrelles de Llobregat i Begues. Representant el CE Fondistes Vilassar de Dalt hi van participar Bruno Puighermanal i Albert Vives, qui feia la seva primera ultratrail.

La cursa va resultar un autèntic trenca cames molt castigador, amb trams molt tècnics i d'altres molt ràpids, i amb una contínua successió de pujades i baixades, enmig de paratges de gran bellesa i vistes espectaculars.
Els nostres corredors es van posicionar molt bé i sempre anaven classificats a la zona mitja de la cursa.

Bruno, en plena acció en una de les fortes pujades.

Albert, aprofitant per correr en un dels trams de pista.