20 de setembre 2012

Burriac Atac! 8 setembre 2.012

El passat dissabte 8 de setembre va tenir lloc la Burriac Atac!, una de les curses clàssiques de muntanya, organitzada pel CE Vilassar de Mar, que té lloc durant la nit i que aixeca una enorme expectació entre els corredors populars. A més, la cursa tancava la Challenge de Curses de Muntanya Nocturnes.
Més de 700 participants van omplir els corriols de la Serra de Marina, al sector de Buriac, per desafiar un recorregut molt dur i exigent, amb 18 kms de llarg i 1.950 m de desnivells acumulats, destacant sobre tot la pujada al Turó de l'Infern i la baixada per Marques Blanques, els plats forts de la nit

El perfil longitudinal de la Batac!, un no parar de pujades i baixades trencacames.

Fondistes Vilassar de Dalt, Bruno, Jotaeme i Karli, poc abans de començar la cursa.

La cursa va ser molt ràpida, amb un Javi Delgado (qui també pertany ara al nostre Club) dominant del cap a la fí, amb molta autoritat i solvència.

Javi Delgado, del AE Bombers Barcelona però que també pertany al CE Fondistes Vilassar de Dalt, ja va passar en 1ª posició pel km 3.

Jotaeme, passant per un dels controls.

Aspecte del Turó de l'Infern, tot plé de les llumetes dels frontals dels corredors. Foto de Burriac Atac.

Les posicions anaven mantenint-se al km 15 amb bones perspectives pels nostres companys: Javi continuava 1er sense cap oposició, Karli dintre dels 100 primers i Jotaeme i Bruno lluitant per sub 3 hores.

Javi, saludant al passar.

Karli, concentrat i motivat per aquesta cursa.

Finalment, aquests van ser els resultats dels nostres companys un cop van creuar la línia de meta entre les torxes de la Platja de Cabrera: