28 de juny 2012

La Flama del Canigó. 23 juny 2.012

Como cada any, el CE Fondistes Vilassar de Dalt ha tingut l'honor de participar en la portada de la Flama del Canigó, una barreja d'esport i tradició que cada 23 de juny trasllada la flama llegendària des dels cims del Canigó fins cada racó de Catalunya, foc que ha de servir per encendre les fogueres de la Nit de Sant Joan.
La comitiva dels pobles del Maresme es va iniciar al Coll d'Ares, i des d'aquí, relleu rere l'altre, els atletes de la comarca van arribar fins Dosrius, on es va fer un primer repartiment de torxes, i després a la Rotonda de la Barqueta, a Cabrera de Mar, lloc on esperaven els atletes del nostre Club, Mercè, Jordi, Bienve i Jotaeme, i d'altres components del club Farra-O i de la Secció de Muntanya de la Massa, qui van ser els encarregats de portar la flama al nostre poble.
Fent els corresponents relleus, els corredors vilassarencs van arribar a Sant Sebastià, on esperaven les autoritats locals i els membres de diferents entitats del municipi, anant després tots plegats fins la Plaça de la Vila.

 Corredors, autoritats i públic en general, arribant a la Plaça de la Vila, portant les torxes amb la Flama del Canigó.

Després de llegir el Manifest de la Flama es va fer l'encesa de la foguera preparada, acabant-se l'acte amb un pica-pica per a tots els assistents.

 Els torxaires esperen amb atenció la lectura del Manifest a les portes de l'Ajuntament.

El fí de festa, amb l'encesa d'una espectacular foguera a la Plaça de la Vila.
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com