21 d’abril 2012

Caminada d'Aiguafreda

Aquest passat diumenge es va celebrar la Caminada d'Aiguafreda, prova de caràcter molt familiar i ambient eminentment excursionista, però aprofitable per a tots aquells corredors que desitgin gaudir corrent en un entorn privilegiat de natura i muntanya.

La prova, de 20 kms de recorregut pel marge dret de la Vall del Congost, disposava d'un acumulat de 1.500 m de desnivells, amb un clar perfil de pujada-pla-baixada.

Més de 850 participants amb una bona representació d'efectius del CE Fondistes Vilassar de Dalt, amb 4 dels nostres corredors inscrits, Dolors, Jaume, Bruno i Fran.
La sortida es va fer una mica desorganitzada com és habitual a les caminades, però de seguida els corredors es van anant posicionant tots al capdavant.

Enfilant les primeres pujades.

Fran Izquierdo, concentrat al terra.

Passant per Valldanaeu. La boira faria acte de presència i dificultaria la visió de les marques en diferents sectors de la prova.

Els nostres corredors van poder disfrutar de la prova segons els seus condicionants particulars: Fran de seguida es va poder posicionar als llocs capdavanters entre els corredors, la Dolors anava acompanyant un parell de joves familiars, en Jaume els hi seguia molt a prop i Bruno feia una bona caminada per disfrutar amb la seva família.

La prova, a més, formava part de l'esdeveniment benèfic mundial Run For Parkinson's, amb 80 curses a tot el Món aquest dia.