22 de gener 2012

Cursa de Muntanya 2 Turons de Moià: comença la temporada 2.012

La temporada 2.012 acaba de començar i els atletes del CE Vilassar de Dalt ja estàn a punt per afrontar-la.
El diumenge passat 7 dels nostres companys van participar en la Cursa de Muntanya 2 Turons de Moià, prova molt ràpida i explosiva tot i ser de muntanya, amb prop de 12 kms de recorregut i 800 m de desnivell total acumulat.

Dolors, Paco, Fran, Jotaeme, Bruno i Albert, poc abans de començar la cursa.
.
Després d'un parell de kilòmetres per sectors bastant planers, els atletes van haver de pujar i baixar diferents turons del terme de Moià, en un matí gèlid i amb bona part del terra glaçat.
Els nostres corredors es van anar posicionant segons les seves posibilitats fins arribar a l'últim cim per acabar baixant de manera trepidant a buscar la meta de Moià. Cal destacar sobre tot les actuacions de Dolors Sala, 3ª en la seva categoria, Bruno Puighermanal, 5è, i Paco del Moral 11è.