01 de gener 2012

1ª Crono-Pujada a la Mútua. 2.011.

Aquesta setmana passada de Nadal es va tancar la participació en la 1ª Crono- Pujada a la Mútua, organitzada per Spiridon Centre Running i que ha tingut lloc durant els últims 3 mesos.
Es tracta d'una competició amb la novetat de format de crono-escalada, amb sortida a Vilassar de Mar (Zona Atlàntida) i pujada per la carretera de Cabrils i de la Mútua, amb arribada a l'esplanada d'entrada d'aquesta Institució.
L'organització permetia la posibilitat de competir de 2 maneres, ò bé individual, a la hora i dia que cada corredor vulguès i sota control de registre de dispositiu GPS, ò bé en grup, amb data prefixada i assistència col.lectiva, i també sota control de dispositiu GPS. A més, cada corredor tenia la possibilitat d'anar a diferents respeques per intentar aconseguir la millora de la seva marca en la prova.
Així, prop de 70 corredors de la comarca han volgut participar en aquesta novedosa prova, entre ells 3 del nostre Club, Albert Torres, Paco i Karli.
L'experiència, 100% positiva, de ben segur que servirà per aconseguir molta més participació l'any que vé.
Técnicament, el perfil de la prova oferia una pujada contínua des de Vilassar de Mar, al llarg de 6,32 kms, però amb una remuntada final molt forta des de Cal Gras, per acabar acumulant un total de 380 m positius.
Segons Paco va declarar, la cursa havia de plantejar-se de manera molt tàctica: els primer kms al llarg de la carretera de Cabrils invitaven a correr a ritmes alts, però s'havia d'anar amb compte de no malemprear les energies que es necessitarien pel tram final de la pujada.

Molts dels participants en una de les sessions col.lectives de la Crono-Pujada.

Finalment, Paco i Albert van acabar fent podi, 2n i 3er respectivament de la categoria veterans.

Aquests van ser els resultats dels nostres companys:

0:32:51 Paco del Moral 2n categoria veterans
0:33:06 Albert Torres 3er categoria veterans
0:36:16 Karli Puig

Moltes felicitats a tots.
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com