23 d’octubre 2011

Garmin Barcelona Triathlon. 16 octubre 2.011

El passat 16 d'octubre va tenir lloc el Garmin Barcelona Triathlon, prova de la categoria olímpica, recordem, consistent en 1,5 kms de natació, 40 kms en bicicleta i 10 kms de cursa a peu.
El Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt també va ser present en aquesta competició, amb un participant, l'Albert Vives, dins del gruix de 6.000 amb els qui va comptar la prova, la sisena del món per nombre de participants.


L'Albert es concentra abans de començar.

La prova de natació, amb molt mala mar i temperatura exterior freda, va resultar complicada per a tots els triatletes, fins i tot l'organització va haver de modificar el recorregut per tal de garantitzar una millor seguretat als participants. L'Albert va fer un parcial de 27 m 20 s, amb una transició a la bici de 6 minuts.

El recorregut força torçat de l'Albert a causa de les fortes onades que li despalçaven.


Al segon sector, el de la bicicleta, l'Albert va haver de lluitar amb el canvi de la seva màquina, tot i així va acabar fent 1h 8m, amb una transició cap al correr de 7 minuts.


Al sector de la cursa a peu, l'Albert es va trobar molt còmode, fent el recorrefut de 10 kms en 52 minuts, millor del que ell mateix s'esperava.

L'Albert, al sector de cursa a peu.

L'Albert, disfrutant de la matinal de triatlò.

Al final, bones sensacions i bona marca.

Aquest va ser el seu resultat:

2:37:00 Albert Vives

Moltes felicitats!
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com