10 de setembre 2011

Burriac Atac! 3 setembre 2.011

La nit del passat dissabte 3 de setembre va tenir lloc l'edició 2.011 de la cursa nocturna per muntanya Burriac Atac!, cursa de 19,2 kms de recorregut, amb 2.550 m de desnivell total acumulat que surt de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, puja als turons de l'Infern, Burriac, Cirers i Oriols, i acaba a la sorra de la Platja de Cabrera de Mar.
.

Interessant i exigent perfil longitudinal de la cursa.
.

El recorregut de la cursa.
.
Representant el nosytre Club hi van participar 4 atletes, Bruno, Fran, Paco i Karli, tots ells disfrutant de debò amb la resta de 750 participants inscrits.
.

Bruno, Fran, Paco i Karli, poc abans de començar la prova.
.
Bruno, al calaix de sortida plé de corredors.
.

Els nostres companys van intentar fer-ho el millor posible, en una cursa molt exigent pel seu perfil tècnic i per la foscor de la nit.
.
Els atletes, pujant al Turó de l'Infern.
.

Paco va sortir al grup capdavanter i va aconseguir mantenir una posició de privilegi al llarg de la cursa, mentre que Fran i Bruno anaven posicionats al sector mig/mig baix donat l'alt nivell dels participants. Karli però va haver d'abandonar al km 2 a causa d'una indisposició. El guanyador de la cursa en canvi va ser Javi Delgado, vell conegut entre els corredors de muntanya de la nostra comarca i de Catalunya.
.
Fran i Paco satisfets de la seva actuació al poc d'acabar la cursa a la Platja de Cabrera de Mar.