El passat diumenge es va celebrar una de les travesses clàssiques del calendari de muntanya, la Travessa del Montseny, entre les localitats d'Aiguafreda i Gualba, 46 kms i 5.060 m de desnivell total acumulat.
Representant el nostre Club hi va anar Fran Izquierdo, qui juntament amb la resta dels 600 participants va haver de superar els diferents trams tècnics de pujades i baixades, donant-se la sortida a les 5 de la matinada, la qual cosa va fer que el primer sector, de 600 m de pujada a Tagamanent, s'haguès de fer encara de nit.

Fran, davant del Porxo d'Aiguafreda, moments abans de la sortida.

El perfil longitudinal de la prova.

El tram del Pla de la Calma va ser aprofitat per tothom per correr i guanyar posicions, fins arribar a Collformic, punt on començava la 2ª pujada d'importància, al cim del Matagalls, molt dura i tècnica, de 550 m de desnivell. El nostre company va imprimir un ritme constant i va poder mantenir la seva posició a la classificació dins dels 60 primers.

Els corredors pujant per la forta pendent del Turó Gros, pic anterior a l'arribada al Matagalls.

La baixada tècnica a Sant Marçal es va fer sense cap entrebanc, amb els corredors més pendents de la següent pujada, la de les Agudes. En Fran hi va pujar amb seguretat i confiança, arribant al cim amb un bon grapat de participants. A partir d'aquí seguia un sector per la cresta de les Agudes fins el Turó de l'Home, on els corredors van aprofitar per retallar minuts al temps perdut al sector anterior.

Fran, a dins de la fageda de Sant Marçal, poc abans de començar la pujada de les Agudes.

La cresta que va des de les Agudes fins al Turó de l'Home, mig tapat pels núvols.

Els corredors aprofiten un sender ample i net per trotar, a la pujada del cim del Turó de l'Home.

Els últims 16 kms, des del Turó de l'Home fins la meta de Gualba, amb una baixada contínua de 1.500 m de desnivell, van servir per donar-li ritme a la prova, amb tots els corredors del capadavant trotant força. El nostre company va arribar molt sencer a la meta, entrant en el lloc 62 de la classificació, molt content per la marca i el lloc aconseguits.

Fran, amb l'Helena Roumens, 1ª dona classificada, qui va entrar pocs minuts darrera d'ell.