15 d’abril 2011

Caminada d'Aiguafreda

El passat diumenge es va celebrar la Caminada d'Aiguafreda, de 19 kms de recorregut pel marge dret de la Vall del Congost, al llarg dels Cingles de Cerdà i de Bertí, amb 616 m de desnivell positiu i el mateix de negatius. Organitzada pel grup Gafarrons, la caminada aplega més de 1.200 participants, la majoria caminant però un bon grapat també corrent. Des del nostre club es va desplaçar a Aiguafreda una nombrosa representació de 8 atletes, fins ara la participació més nombrosa en una cursa del que portem de 2.011. Les perspectives, donat que la majoria de participants feien la prova caminant, eren bastant bones. Els nostres companys van sortir a per totes i ja a la primera pujada, al Pla de la Garga, Paco es va posicionar en 1er lloc amb molta autoritat i posant de relleu el seu bon estat de forma. Darrere hi anava Karli, molt motivat de cara a aquesta temporada, i l'Albert i Fran, qui varen compartir un bon tram de la cursa. La Dolors tampoc no es va despenjar massa i finalment, Elena, Mª Antònia i Bruno anaven caminant més enrera però a molt bon ritme i gaudint de debò de les vistes i dels corriols pels que havien de passar. .
Karli, Paco, Fran, Bruno i Albert, esperant el començament de la prova a la Plaça de la Vila d'Aiguafreda. Encara faltaven les noies, Dolors, Elena i Mª Antònia.
.
El recorregut per la Vall del Congost.

.

Perfil longitudinal de la prova, amb la pujada inicial al Pla de la Garga i la baixada tècnica de la Trona.
.
Fran davant dels penyasegats dels Cingles.

.

L'Albert, posant amb Aiguafreda al fons de la Vall.

.

L'Albert, a l'avituallament proper a la Trona.
. Després de trotar per tot el Pla de la Garga els corredors havien de fer la baixada tècnica de la Trona, molt vertical i pedrosa, i a continuació tornar a Aiguafreda a través d'una confortable pista forestal amb diferents tobogans. Els nostres companys van tenir tots una destacada actuació, sobre tot Paco del Moral i Karli Puig, 1er i 3er a la classificació respectivament. .

Els nostres companys, poc després d'acabar la competició.


.


Aquests van ser els seus resultats:


1:52:00 Paco del Moral 1er classificat


1:54:00 Karli Puig 3er classificat


2:17:00 Fran Izquierdo 7è classificat


2:26:00 Albert Vives 10è classificat


2:50:00 Dolors Sala


3:56:00 Mª Antònia Camacho


3:56:00 Elena Aragonès


4:30:00 Bruno Puighermanal


Enhorabona a tots.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com