13 de març 2011

Marató de Barcelona. 6 març 2.011

El passat diumenge va tenir lloc una nova edició de la Marató de Barcelona, la més multitudinària i internacional en la història de la capital catalana.
Amb més de 15.000 corredors inscrits s'ha convertit a la força en la més important de l'Estat i en una de les maratons de referència de tot Europa... i segueix creixent... el seu recorregut molt planer, el bon clima del pais, la quasi perfecta organització a càrreg d'ASO (també organitza la marató de París) i la bellesa de la ciutat fan que aquesta marató sigui molt atractiva tant per als esportistes com per els seus familiars i acompanyants.
Entre tota aquella gentada hi eren 7 dels nostres companys, una de les participacions més nombroses dels últims anys: Karli, Diego, Bruno, Pepe, Albert Vives, Fran, i un debutant en la prova reina de l'atletisme, l'Albert Torres.
.


Diego, Albert Torres, Bruno, Fran i Karli, 5 dels 7 representants dels Fondistes de Vilassar de Dalt, poc abans de començar la cursa.
.
Col.locats en diferents punts dels calaixos de sortida segons les seves marques individuals, els nostres companys van anar sortint de l'Avinguda Maria Cristina. Tal era la quantitat de corredors, que fins i tot Bruno i Fran van tardar 9 minuts en creuar el tapís de control de sortida des del moment que va començar la prova.
.

Comença la Marató!
.
La bona temperatura, bastant fresca, va fer correr amb ganes a la majoria d'atletes, arribant tots al pas per la mitja marató amb forces i il.lusió.
.
Pepe, amb samarreta taronja i elegància atlètica, passant per la Zona Universitària.
.
Fran, vestit de negre, afronta el llarg tram de la Gran Via.
.
L'Albert Vives al seu pas pel barri de les Corts.
.
.
Però la marató és una prova molt gran que no perdona cap errada i només aquells que van saber dosificar-se van poder acabar la cursa amb totes les garanties.
L'arribada a la zona litoral de la ciutat suposava el pas pel km 30, punt crític a qualsevol marató, punt on poden començar els primers problemes orgànics pels corredors degut a l'enorme esforç que han de suportar. Si a més li afegim la pujada de cop de la temperatura que es va produir i una alta humitat per la proximitat del mar les condicions es van tornar força exigents per a tots els participants.
El pas pel centre de la Ciutat, ple de gent animant, envoltant amb estrets passadissos als atletes, els hi va donar aler i força de cara als difícils últims kms que encara havien de superar pel Paral.lel, Ronda de Sant Antoni i Carrer Sepúlveda.
Karli, Diego, Albert Torres i Pepe eren els qui anaven millor posicionats i en teoria els qui havien de patir menys. Tots ells van baixar de 4 hores en arribar a meta, mentres que per darrere, Albert Vives, Fran i Bruno van haver de deixar passar els kilòmetres i els minuts fins poder creuar, això sí, l'arc d'arribada.
Sense cap baixa a dins de la marató, tots els nostres companys van poder acabar aquesta difícil prova i tots van poder assaborir la glòria d'entrar en el Regne de Filípides destacant la bona marca de Karli Puig, el millor del nostre equip, la millor marca personal de l'Albert Vives i el debut de l'Albert Torres
.
Fran, Bruno i Albert Torres, amb les seves medalles, poc després d'acabar la marató.
.
Aquest van ser els seus resultats:
.
3:14:05 Karli Puig
3:33:43 Diego García
3:41:25 Albert Torres Debut i millor marca personal
3:52:47 Pepe Cros
4:05:32 Albert Vives Millor marca personal
4:14:00 Fran Izquierdo
4:15:11 Bruno Puighermanal
.
Moltes felicitats a tots els maratonians.
.
Després d'aquesta cursa, que dóna molts punts, la classificació de la Lliga del 2.011 comença a perfilar-se...

1 comentari:

Anònim ha dit...

i l'any proper mes i millor

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com