21 de desembre 2010

Mitja Marató de Vilanova. 19 desembre 2.010.

El passat diumenge es va celebrar a Vilanova i la Geltrú la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, la última de les mitges maratons del 2.010.
Com és habitual en aquesta cursa es presentava un matí força fred i ennuvolat, però això no va ser cap obstacle pels prop de 1.500 participants disposats a gaudir d'una gran mitja.
Representant el nostre Club hi va participar Fran Izquierdo, corredor que tornava a la competició sobre asfalt després de tota la temporada de muntanya.
.

Moments inicials de la cursa a la Ronda Ibèrica de la capital del Garraf.
.
El nostre company va anar buscant mantenir-ne un ritme constant, per sota de 5 min/km, i tot i que venia de participar en la marató de muntanya de l'Ardenya feia només 14 dies, ho va aconseguir, arribant en una bona posició mitjana a meta, una línia de meta ubicada al tartam de les pistes d'atletisme d'aquella ciutat.
.
Fran, de negre i de curt, a punt d'arribar a la recta de meta.
.
A falta de les curses típiques de Cap d'any, presumiblement la Sant Silvestre del Masnou i la Cursa dels Nassos de Barcelona, es preveu com a virtual guanyador de la Lliga a Paco del Moral i de la Ultracopa a Fran Izquierdo. La Copa, amb una classificació més ajustada, encara queda pendent de decidir-se en aquests últims dies de l'any.