22 de novembre 2010

Burriac Xtrem

El passat dia 14 de novembre va tenir lloc a Argentona i a la banda nord de la Serra de Marina la tradicional Cursa Castell de Burriac, enguany canviada de format tant en el seu nom, "Burriac Xtrem", com en el seu recorregut, duresa i distància, ara 26,2 kms.
La prova era el Campionat de Catalunya per clubs de curses de muntanya, cosa que li donava un interès i un alt nivell afegits.
Representant el nostre club hi van participar Paco del Moral, Karli Puig i Fran Izquierdo, els nostres corredors més habituals en aquesta temporada de curses per muntanya.
.

Paco, Karli i Fran, a la Plaça d'Argentona, pocs minuts abans de donar-se la sortida.
.
El recorregut, molt exigent, pujava i baixava per les més dures trialeres i corriols del sector de Burriac, amb un total de 8 agulles molt dures, sobre tot la pujada al mateix castell i la baixada des de aquest punt fins a la riera de Cabrera, amb un total de 1.257 m de desnivell en pujades.
.
Perfil longitudinal de la cursa.
.
Els nostres companys van exigir-se al màxim després de tota la temporada de muntanya. Paco va anar sempre entre els 100 primers, Karli anava en una posició intermitja i Fran mirava de reull el crono per no descuidar-se i passar sense problemes el tall de temps del Turó de Cirers.
.
Paco, esforçant-se de debò en una de les terribles pujades.
.
Karli, entrant en meta de manera elegant.
.
Fran, en el moment feliç de la seva entrada a meta.
.
Aquests van ser els seus resultats:
2:44:40 Paco del Moral
3:16.33 Karli Puig
3.29.13 Fran Izquierdo


Moltes felicitats a tots.
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com