02 de juliol 2010

La Flama del Canigó. 23 juny 2.010

Per segon any consecutiu els Fondistes van colaborar en la portada de la Flama del Canigó a Vilassar de Dalt des del Coll d'Ares, punt emblemàtic des de on s'encenen les torxes amb el foc del Canigó què han d'encendre , segons la tradició, les fogueres de la Nit de Sant Joan.
140 kms fent relleus de 10 kms i prop de 14 hores per les carreteres del Ripollès, Osona, el Vallès i el Maresme, amb els companys del Club d'Atletisme d'Alella, una gran experiència de germanor entre tots els membres de l'expedició.
Toni, Jaume i Fran van portar la Flama, des de primera hora del matí fins a Cabrera de Mar, on esperaven els demés companys del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt per acompanyar la Flama fins l'entrada al nostre poble, als Forns Romans on esperaven les autoritats locals encapçalades pel Sr. Alcalde Llorenç Artigas.
.
Els Fondistes de Vilassar de Dalt arribant als Forns Romans.
.

Dolors, Toni, Jaume, Elena, Fran... tots units amb el cor de la Flama...
.

El grup aplegat a l'arribada a Vilassar de Dalt, l'esforç havia valgut la pena i l'objectiu s'havia assolit...

.
A continuació, juntament amb els membres de diferents entitats locals i les autoritats, la comitiva es va dirigir fins al Parc de Can Rafart on es va llegir el bonic Manifest de la Flama del Canigó i on es va encendre la Foguera de Sant Joan que donava pas a la tradicional Revetlla amb sopar a la fresca inclòs.
Tot plegat, una gran i bonica festa...
.

L'Alcalde presideix la comitiva d'acompanyament de la Flama del Canigó pels carrers de Vilassar de Dalt fins el Parc de Can Rafart.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com