06 de juny 2010

Marxa Popular d'Arenys de Mar. 31 maig 2.010

Molt bona l'actuació dels Fondistes de Vilassar de Dalt a la cursa per muntanya d'Arenys de Mar que va tenir lloc el passat 30 de maig.
Allà hi van desplaçar-se 4 dels nostres atletes per disfrutar d'una cursa molt ben organitzada per la Penya "Apa, Anem-Hi", amb recorregut per la muntanya d'Arenys, 12 kms i 310 m de desnivell en pujades.
.

Paco del Moral, Jesús Fernández, Karli Puig i Fran Izquierdo, abans de donar-se la sortida.
.

Recorregut dels 12 kms de la marxa per la muntanya d'Arenys de Mar.
.
Perfil longitudinal de la prova, amb una gran pujada inicial i alguns tobogans de fort pendent.
.
Els nostres corredors van anar posicionant-se bé al llarg de la cursa, sobre tot en Paco i en Jesús, qui vàren anar controlant la seva estrategia a les primeres posicions. Més enrere, Karli i Fran van anar retallant posicions després de la sortida ràpida i en tromba dels més de 500 participants.
A destacar les classificacions finals d'en Paco, 5è, i d'en Jesús, 6è.