02 d’abril 2010

Mitja Marató de Montornès del Vallès. 28 març 2.010.

El passat 28 de març es va disputar la Mitja Marató de Montornès del Vallès, cursa que també passa pels carrers de les localitats de Montmeló, Vilanova i la Roca del Vallès.
Rècord de participació, amb més de 4.000 inscrits entre la Mitja i la Cursa de 5 kms, donant-li un gran ambient a la prova, això sí, amb problemes de capacitat per acollir tanta gent.
Per part del nostre Club, vàrem tenir algunes baixes d'última hora i també 2 més durant la cursa, fet que va provocar que només 4 dels nostres atletes completessin la prova.
El matí es va presentar bastant fresc, ideal per a correr, fent els atletes la 1ª part, de pujada fins la Roca del Vallès, sense cap tipus de problemes. A la tornada cap a Montornès, tot i que és de baixada, molts corredors vàren tenir problemes a partir del km 15, punt on el sol i la calor començaven a passar factura. Els últims 2 kms, pels carrers d'un ensopit polígon industrial, van portar els atletes fins la línia d'arribada.
.

Karli Puig, de blanc i blau i a l'esquerra, saludant als seus animadors.
. Fran Izquierdo, al seu pas pel pont del Mogent, km 19.
.
Karli Puig, entrant a meta.
.
Karli Puig, entrevistat per la televisió local, donant el seu punt de vista de la mitja marató.