30 d’abril 2010

Caminada i Cursa per muntanya d'Aiguafreda. 18 abril 2.010

Els Fondistes de Vilassar de Dalt ja han donat també el tret de sortida a la temporada de curses per muntanya, i ho han fet a Aiguafreda, poble que gaudeix d'una natura i d'unes muntanyes meravelloses per a practicar aquesta modalitat de l'atletisme, recordem que per aquí passen proves tan destacades com la Travessa del Montseny, la Marató del Congost ò la Matagalls-Montserrat.
Però aquesta de diumenge, amb 1.200 participants i recorregut pel cantó del Pla de la Garga, a dalt de les Cingleres de Bertí, no deixa de ser menys interessant: 21 kms, 651 m de desnivell positiu acumulat i senders escollits per fer gaudir als participants de les vistes des de dalt de les cingleres, amb trams de pujada i baixada molt tècnics, i trams de correr plàcidament pel mig dels suaus conreus de les planes de la Garga i de Bertí.
Per part del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt hi van participar Paco, Karli i Fran, fent tots tres una molt bona cursa, ocupant al final els llocs de privilegi de la classificació.
.

Paco, Karli i Fran, de matinada al control de sortida d'Aiguafreda.
.
Des del primer moment els nostres corredors es van posicionar als primers llocs de la cursa, tot sortint pels carrers del poble, avançant d'altres participants a les primeres pujades.
.
Muntanya amunt, 1ª pujada cap a les cingleres per senders compartits amb la Travessa Matagalls-Montserrat.
.
Karli, esforçant-se a la pujada, amb l'equipació oficial dels Fondistes.
.
Espectacular recorregut en aquest troç de cursa.
.
Des de dalt, les vistes a la Vall del Congost i al Montseny eren immillorables.
.
Un cop passats els primers controls, Paco ja va col.locar-se en primer lloc, i Karli i Fran anaven junts entre els 6 primers, defensant aquesta posició davant dels corredors que venien enrrere.
.
Fran, al trote, passant per Bertí (Sant Qirze Safaja).
.
Karli, abans d'arribar al control 3.
.
El tram final, de baixada cap a Aiguafreda i amb sectors molt tècnics, va allargar la cursa. Paco va entrar com a primer classificat, Karli 5è i Fran 6è. Sense dubte, un gran èxit.