14 de febrer 2010

Mitja Marató de Granollers. 7 febrer 2.010

El primer diumenge de febrer es va celebrar la Mitja Marató de Granollers, prova reina de totes les mitges de l'Estat pel seu fantàstic sistema organitzatiu, pel nombre de corredors (5.161 arribats a meta), per l'ambient als carrers de Granollers, les Franqueses, Llerona i la Garriga (viles per on passa el seu recorregut) i per la qualitat dels atletes d'èlit què hi participen (enguany els kenians Kipkoech, guanyador de la cursa, Kirui i Kibet, els membres de l'equip espanyol de marató per l'Europeu de Barcelona, com ara Chema Martínez i Nacho Cáceres, i en dones amb la participació de la campiona d'Espanya de mitja marató, la madrilenya Azucena Díaz).
.

Dos dels corredors dels Fondistes de Vilassar de Dalt, Fran i Karli, amb Kipkoech i Kirui, al debat celebrat a l'Ateneu de Granollers.
.
Tal i com és habitual, bona presència dels atletes del nostre club en aquesta cursa, 9 participants a la Mitja i 2 al Quart de Mitja, destacada presència en la cursa, pot ser, més esperada de tot l'any en un dia molt assolellat i sense vent i bona temperatura per a la pràctica de l'esport.
.
Els Fondistes, concentrats a primera hora del matí davant d'un dels murs de les noves pistes d'atletisme en construcció.
.
Tots els integrants de l'equip a Granollers: Mónica (pel Quart), Jotaeme, Diego, Mª Antònia, Jordi, Dolors, Jaume, Elena, Mª Angeles (pel Quart), Karli, Fran i Paco.
.
L'equip femení, Mónica i Mª Angeles escolten les 3 migmaratonianes, Dolors, Elena i Mª Antònia.
.
Un cop donat el tret de sortida els corredors van agafar la pujada cap a la Garriga en general amb la tàctica d'anar reservant forces per intentar accelerar al màxim a la falsa baixada de 10 kms de la tornada. Els nombrosos tobogans donaven espectacularitat i duresa a la cursa.
.
Kibet i Kipkoech al capdavant de la cursa, creuant-se amb la riuada de corredors populars.
.
Paco a punt d'arribar a meta esprintant als últims metres.
.
Fran saluda al seu pas pel km 20,5.
.
Dolors, intentant guanyar uns segons abans d'entrar a meta.
.
Paco, a l'esquerra, després d'arribar com a primer dels Fondistes de Vilassar de Dalt.
.
Diego, de blau i al centre, recuperant la forma i el seu punch inicial.
.
Jotaeme, de vermell i a la dreta, molt satisfet havent aconseguit fer millor marca personal en mitja marató (1:37:13). Moltes felicitats.
.
Fran, samarreta vermella i al centre, parant el seu rellotge i millorant la seva actuació de l'any passat.
.
Dolors, de taronja, comprova la seva marca un cop ha arribat a meta.
.
Elena, de negre, parant el seu temps en 1:53:13, molt a prop de la seva millor marca.
.
Jaume, de taronja i a l'esquerra, entra en meta millorant de mica en mica les seves últimes actuacions.
.
Mª Antònia, de taronja, molt feliça per haver aconseguit arribar a meta.
.
Bones actuacions en general dels nostres atletes amb aquests resultats:
.
1:27:11 Paco del Moral Mitja d'Or
1:34:46 Diego García
1:37:13 Jotaeme Fernández Millor Marca Personal
1:42:44 Jordi Tierz
1:43:29 Fran Izquierdo
1:45:41 Dolors Sala Mitja d'Or
1:53:13 Elena Aragonés
2:00:28 Jaume Guitart
2:09:33 Mª Antònia Camacho
.
Moltes felicitats a tots.
.
Tot coincidint amb la Mitja de Granollers té lloc també el dinar de germanor del club, acte que reuneix a tots els integrants del grup amb les famílies. Com sempre, bon ambient, bon humor, bons aliments i bons desitjos per a tots aquells que no poden entrenar a causa de les lesions.
Vàrem parlar també de les obres de les pistes, de les anècdotes del passat, dels projectes per la temporada de primavera i d'estiu... i pot ser per la marató del 2.011...
També vam aprofitar per fer entrega dels diplomes als millors de l'any passat:
.
Els guanyadors: Karli (Lliga, Copa i Marató), Jesús ( Mitja i 10mil) i Dolors (Lliga, Marató, Mitja, 10mil i 5mil). Moltes felicitats a tots tres.
.
Cloenda del dinar de germanor al Restaurant Cal Senyor de Vilassar de Dalt amb bona part dels assistents. Fins la propera...
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com