06 de febrer 2009

Mitja Marató de Granollers. Granollers. 1 febrer 09

La Mitja Marató de Granollers s'ha convertit en la millor mitja de tot l'Estat, segons el rànquing de la Federació Espanyola d'Atletisme.
Es tracta d'una cursa amb una organització perfecta, fins i tot amb controls per a diabètics al llarg del seu recorregut, participació massiva amb atletes populars d'arreu de Catalunya i d'Espanya, i la presència d'atletes d'èlit de nivell internacional: el campió Olímpic a Pekín Samuel Wanjiru, el també kenià Alex Kirui, la tricampiona d'Europa i 2 vegades subcampiona del món Marta Domínguez i el 6 vegades campió d'Espanya, el premianenc José Ríos.

José Ríos, Marta Domínguez i Samuel Wanjiru, al col.loqui cel.lebrat a l'Ateneu de Granollers per compartir les seves experiències amb els corredors populars.

A nivell popular cal destacar la nombrosa representació dels atletes de Vilassar de Dalt, amb 9 participants, enmig del total de 5.500 inscrits.

La cursa, amb la meitat de pujada i l'altre de baixada va ser molt ràpida donat l'alt nivell de participació, amb una molt bona marca aconseguida per Samuel Wanjiru, 1:01:12, lluny de la marca registrada però l'any passat en què ell mateix va baixar dels 60 minuts.

En un matí sota l'amenaça de la pluja els nostres atletes van gaudir de tota la festa atlètica que oferia aquesta mitja. Aquests van ser els seus resultats:

1:29:26 Paco del Moral Mitja d'or

1:30:38 Raúl Torres

1:32:16 Diego García

1:32:33 Karli Puig

1:40:32 Jotaeme Fernández Millor marca personal

1:44:12 Fran Izquierdo

1:46:15 Dolors Sala Mitja d'or

1:55:34 Jaume Guitart

1:55:36 Elena Aragonés

Destacar la victòria a dins del grup d'en Paco del Moral, qui va rebaixar la millor marca de mitja marató d'aquest any, el mateix que va fer la Dolors Sala a la categoria de dones, però sobre tot, el formidable rècord personal d'en Jotaeme. Moltes felicitats.


Samuel Wanjiru, guanyador de la cursa amb un temps de 1:01:12.

.

José Ríos, 3er classificat amb un temps de 1:03:10.
.

Marta Domínguez, guanyadora de la prova femenina, amb 1:10:53.


Paco fent l'últim esforç a l'arribada.


Raúl, arribant a meta.


Diego als últims metres saludant el públic.


Karli, completant la seva 4ª cursa d'enguany.


Fran i Jotaeme, saludant al passar pel km 6.

Jotaeme, arribant a meta i fent rècord personal. Brillant.


La Dolors esforçan't-se per arribar a meta.

Després de la cursa, el Fondistes del Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt, vàrem anar a celebrar el dinar de germanor del club al restaurant Cal Senyor, on vàrem poder disfrutar d'un bon àpat de pagès i també vàrem fer l'entrega dels premis als atletes més destacats de l'any passat.
.

Els Fondistes de Vilassar de Dalt.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com