10 de gener 2009

Resum esportiu del 2008 dels Fondistes

Segon any d'exili al Pavellò de l'Institut. Esperem que les noves instal.lacions de les pistes d'atletisme arribin molt aviat, ja que és el nostre entorn natural, punt de trobada i lloc d'entrenaments.
Malgrat això, el grup ha continuat amb les seves activitats durant tot el 2008: els Fondistes de Vilassar de Dalt han anat sumant fins a 119 participacions (37 més que l'any passat) en un total de 31 curses, un 50% més que al 2007, i amb 3 nous membres. Tot plegat indica que el grup continua creixent com a col.lectiu.
Curses diverses, des dels 5 mils de Granollers ó Montornès a la Cursa pels Camíns dels Matxos de 62, 8 kms, passant, és clar, per la Marató, enguany a Barcelona.
Participacions destacades, com a la Mitja Marató de Mataró i a la Cursa de Cabrera de Mar, amb 10 atletes, participació a la Marató de Barcelona, amb 4 atletes, l'ultramarató per muntanya: la Cursa pels Camíns dels Matxos, a Torelló, sense oblidar les participacions a la resta de les mitges maratons clàssiques de Catalunya, la Cursa de les Dones, amb 4 noies participants, i la Mitja Marató per relleus de Mataró, amb 2 equips participants.
Destacar finalment, a títol individual, sobre tot, la medalla d'or obtinguda per Diego García, qui va ser campió de la seva categoria a la Cursa de Sant Silvestre del Masnouel, i el bronze obtingut per Dolors Sala a la seva categoria, a la Cursa de Cabrera de Mar, on va fer a més millor marca personal de 10 kms, el paper molt destacat d'en Jotaeme Fernández, amb tres millores de la seva plusmarca a mitja marató (Sitges, Granollers i Mataró) i també millora de la seva millor marca a 10 kms a la Cursa de Cabrera de Mar. Sense deixar aquesta cursa hem de destacar també la Mª Antònia Camacho, qui també va aconseguir fer plusmarca personal en 10 kms, i Jesús Fernández, qui va acabar en un molt meritori 9è lloc a la classificació general. Repetint aquesta posició, 9è, Diego García a la Mitja de Granollers, fantàstic, i la Mònica Ruiz, millorant la seva marca de 5 mil a la Cursa de Montornès.
En el apartat de la secció de triatlò nomès hem d'assenyalar la participació de Karli Puig al Triatlò de Barcelona.
Com a novetat, el Grup de Fondistes va participar en la Cursa d'orientació de Vilassar de Dalt, resultant ser una excitant experiència, molt competitiva i divertida.
La guinda de tot el pastís va ser la designació d'en Pere Buquet com a millor esportista vilassarenc de 2008 a la Nit de l'esport de Vilassar de Dalt, reconeixent així la seva trajectòria esportiva durant aquest any, atleta més destacat, regular i participatiu.
Amb l'arribada del nou any comença una nova temporada que, segur, serà tant exitosa com aquesta.
Salut i a continuar millorant.
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com