14 de desembre 2008

Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú.

Aquest diumenge s'ha celebrat a la capital del Garraf la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú amb la participació d'un dels nostres atletes, en Fran , en un matí fresc, ideal per a la pràctica de la cursa a peu.
Aquest ha sigut el seu resultat:

1:45:04 Fran Izquierdo



Fran, aixecant els braços arribant a meta.

2 comentaris:

Carlos ha dit...

hola, enhorabona per la página, es una bona iniciativa. Des de el moment que vaig veure aquest blog, m'ho vaig agregar com enllaç important al meu blog, ja que tot i ser de Mataró tinc vincles familiars a Vilassar de Dalt, i molts cops he entrenat en aquelles pistes de terra. No se com estan les obres ara per ara...de quants metres serà la pista?, de quin material?, quant es finalitzaran les obres?, etc.,
Gràcies

Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt ha dit...

Hola Carlos, gràcies per les teves paraules amables. T'explico, les pistes no es construiran fins que no estigui acabat el col.legi nou, i encara s'ha de dotar pressupost... o sigui... que encara haurem de seguir reivindicant la nostra situació. La corda està prevista que sigui de 200 mts per una pista de terra, i a més hi hauran instal.lacions de gimnàs i vestidors. De moment hem de seguir anant al IES Jaume Almera, on l'Ajuntament ens ha fet una cesió provisional del gimnàs i vestidors per que poguem tenir un sostre.
Més info a travès de correu electrònic.
Salutacions

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com