26 de setembre 2008

Cursa de la Mercé. Barcelona. 21 setembre 08

La tradicional festa de la Mercé de Barcelona va acollir la celebració de la cursa que porta el nom de la patrona de la ciutat, aplegant més de 9.000 corredors en un matí fresc de l'últim dia d'estiu.
Representant el Club d'Atletisme de Vilassar de Dalt es van desplaçar un total de 7 atletes per participar-hi, obtenint bons resultats de cara a la nova temporada de tardor-hivern que ja ha arribat, destacant el retorn a les curses d'en Raúl Torres, i de quina manera, després de molt de temps sense competir.
.

Karli Puig, amb tirants blaus, esperant a la línia de sortida.