03 d’abril 2008

5 mil de Montornès. 30 març 08.

Paral.lelament a la celebració de la Mitja Marató va tenir lloc també la Cursa de 5 km de Montornès, destinada a tots aquells que s'inicien en el món de les curses.
.
La Mònica, mostrant orgullosa el seu primer xip abans de la cursa.

Representant el nostre club, va prendre la sortida la Mònica Ruiz, fent una millor marca personal i demostrant que va enfilada cap al seu primer 10 000. Moltes felicitats, Mònica.

Al Km 3.

Molt satisfeta, a l'arribada.


0:31:46 Mònica Ruiz, millor marca personal

3 comentaris:

karli ha dit...

Molt be Monica, ja veuràs com mica en mica aniràs agafant ganes de fer mes distancia i al final un tal J.M. tremolarà per que l'hi fotaràs canya!!!jejeje...
Felicitats campiona!!!

Anònim ha dit...

Gràcies! Gràcies pels ànims! Efectivament, en JM va començant animant-me mogollón i ara, des que vaig millorant, no fa més que dir-me que m'ho prengui amb calma, que no m'agobïi, que això, que allò...mmm...va a ser que sí, que aviat podré "agafar-lo" al 10000....ajajajajajjaja! Ara, això sí, millori o no, el que he decidit és que a partir d'ara: fotos no, com els artistes! I si se'm fa alguna que sigui a golpe de talón y retocades amb photoshop...o de ben lluny :)

Fran ha dit...

Moltes felicitats per la marca aconseguida, Mònica. ¿Per a quan el primer 10mil? Vinga, a vera si engresquem la M. Àngels!

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com