30 de desembre 2007

Resum esportiu del 2007 dels Fondistes

Primer any d'exili al Pavellò de l'Institut. Esperem que les noves instal.lacions de les pistes d'atletisme arribin molt aviat, ja que és el nostre entorn natural, punt de trobada i lloc d'entrenaments.
Malgrat això, el grup ha continuat amb les seves activitats durant tot el 2007: els Fondistes de Vilassar de Dalt han anat sumant fins a 82 participacions en un total de 21 curses, des dels 7 kms de Porqueres als 92 km de la Núria-Queralt.
Participacions destacades, com la Mitja Marató de Granollers, amb 12 atletes, participació a l'estranger, com a la Marató de París, amb 6 atletes i 17 desplaçats, els ultramaratons per muntanya: la Travessa del Montseny amb el 4rt lloc obtingut per Paco del Moral y la Travessa Núria-Queralt, amb 5 corredors, tots entre els 66 primers, sense oblidar les participacions a les mitges maratons clàssiques de Catalunya, i per primera vegada, a l'Eternal Running, prova de resistència i obstacles.
Destacar finalment els bronzes obtinguts per Dolors Sala i per Diego García en les seves respectives categories a la Sant Silvestre del Masnou.
En el apartat de la secció de triatlò hem de destacar el gran paper fet per Karli Puig, amb dues millores de marques a la categoria Sprint i el seu debut a les categories Olímpica, i sobre tot, al B. Moltes felicitats pel nostre triatleta.

Amb l'arribada del nou any comença una nova temporada que, segur, serà tant exitosa com aquesta.

Salut i a continuar així.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fran, mencionaràs les dues futures noves incorporacions al club dins d'aquest article de resum de l'any?... :) mónia

Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt ha dit...

Encara que és important l'incorporació de nous membres al grup, esperem que aquesta sigui efectiva molt aviat i us donarem, és clar, la benvinguda.

karli ha dit...

I els triatlons i ultratriatlons d'en Karli que?jejejeje...

Raul ha dit...

Acabo de fer el meu primer comentari,i només vull dir que aquest 2008 si que serà la bomba, perquè tinc una atleta que ja despunta, esta una mica verda encara però en pocs entrenos i algunes series segur que acabarà guanyant moltes curses, però millor esperarè a que camini perquè la Carla amb 21 dies encara no s'aguata dreta... pero paciencia perquè els gens son BONISSIMS!!

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com